Beşiktaş Sakatlar, 8pcyq4usze Hxm

03082015 - 1403 03082015 - 1452. Pjanic oyuna devam edemedi Çaykur Rizesporda Hamza Hamzaoğlu dönemi.


Besiktas Ta Tam 7 Isim Sakat Tum Spor Haber

Malatya maçında Vida Teixeira ve NKoudouyu kayıp veren Beşiktaşta Dortmund.

Beşiktaş sakatlar. Beşiktaşta NKoudou Teixeira Vida Necip. Bu genel bakış bu takımda Beşiktaş şu an sakat veya cezalı olan ve kart sınırında olan oyuncuları gösteriyor. 05 Mayıs 2021 Çarşamba 0650.

Beşiktaşta sakatlar ordusuna yenileri eklendi. Haftasında oynanacak olan Altay-Beşiktaş maçı öncesinde Sergen Yalçının ilk 11inde kimlerin oynayacağı merak konusu. Klasik haline gelen durum capslere yansıdı.

Diese Übersicht listet alle Spieler der Süper Lig auf die verletzungsbedingt pausieren müssen und ob diese sich aber bereits im Aufbautraining befinden. Siyah beyazlılar İzmirde oynanan mücadelede de fire verdi. Son dakika haberi.

SON DAKİKA BEŞİKTAŞ HABERLERİ Sakatlar ne zaman dönecekler. Sakatlar kervanına şimdi de Welinton eklendi. Peki Beşiktaşta sakatların durumu ne Beşiktaşta sakatlar ne zaman düzelecek Beşiktaşta kimler sakat Beşiktaş sakatlanan oyuncular kimler Beşiktaşta hangi oyuncular sakat.

Altay Beşiktaşı devirip liderliğe yükseldi. Son dönemde yaşanan sakatlıklar ve Rosierin hastalığı nedeniyle Antalyaspor maçına rotasyonla çıkan Beşiktaşta Necip Uysal da sakatlandı. 19 Eylül 2021 0054.

Daha çok site tipi yerleşimlerin yoğun olduğu semt Beşiktaşın yapılanması en yeni olan semtlerinden biridir. Siyah beyazlılar sakatlar nedeniyle Altay maçına sadece 16 futbolcusuyla çıkmıştı. Altay karşısında maça ilk 11de başlayan Miralem Pjanic sakatlanarak oyunu terk etmek zorunda kaldı.

10 futbolcuyu sakatlık nedeniyle kullanamayan Beşiktaşta Valentin Rosier de cezası nedeniyle Altay deplasmanında görev yapamamıştı. Beşiktaşın sakatlar kervanına Pjanic de eklendi. Beşiktaş sakatlar Beşiktaşta Rachid Ghezzal da sakatlandı Beşiktaşta sakatlar kervanına Adana Demirspor maçında Rachid Ghezzal da katıldı.

Beşiktaşta Atiba Hutchinson Salih Uçan Oğuzhan Özyakup ve Miralem Pijanic de sakatlandı. Yıldız isim Ajax maçında yok. Haftasında sahasında Adana Demirsporu ağırlayan Beşiktaşta Rachid Ghezzal sakatlanarak yerini Gökhan Töreye bıraktı.

Fatih Terim kötü gidişatın faturasını 3 futbolcuya kesti. Haftanın açılış karşılaşması için İzmire giden siyah beyazlılara bir kötü haber de yıldız oyuncu Miralem Pjanicten geldi. Beşiktaşta Kayseri öncesi sakatlar cezalılar ve forvet stresi Lider Beşiktaş Süper Ligin 37.

Peki Kara Kartalın sakatlar. 10 futbolcuyu sakatlık nedeniyle kullanamayan Beşiktaşta Valentin Rosier de cezası nedeniyle Altay deplasmanında görev yapamamıştı. Beşiktaş Haberleri Giriş Tarihi.

Beşiktaşta sakatlar kervanına Ghezzal de katıldı. Beşiktaşta son dakika haberi. Sakatlar beklemede Beşiktaşta sakatlıkları bulunan Aboubakar NKoudou Gökhan Töre ve Ljajicin durumları belirsiz.

Böylece Ajax maçı öncesi Kara. Beşiktaş Süper Ligin 6. Akatlar İstanbul Beşiktaş ilçesi sınırlarında Levent ve Etiler semtlerine komşu bir semttir.

Altay karşısında maça ilk 11de başlayan Miralem Pjanic sakatlanarak oyunu. Beşiktaşın Bitmeyen Çilesi Sakatlıklar Hakkında Yapılmış 18 Komik Caps. Diese Übersicht listet alle Spieler die bei dem Verein Besiktas derzeit verletzt oder gesperrt sind und die denen eine Sperre droht.

4 oyuncu da maç gününe kadar tedavilerine devam edecek. Siyah-Beyazlılarda sakatlık haberleri peş peşe geliyor. Beşiktaşta sakatlar kervanına Necip de katıldı.

Haftasında Beşiktaş Antalyaspora konuk oldu. Beşiktaşta sakatlar kervanına Adana Demirspor maçında Rachid Ghezzal da katıldı. Eksik oyuncular nedeniyle İzmire 11 eksikle giden Beşiktaş Miralem Pjanici de sakatlığa kurban verdi.

Haftasında cumartesi günü Hes Kablo Kayserisporu ağırlayacak. Beşiktaşta sakatlar ordusuna bir yenisi eklendi. Sakatlıklarla boğuşan Beşiktaş deplasmanda Altayla karşılaşıyor.

10u sakat 1i cezalı olmak üzere 11 futbolcusundan yoksun olacak olan Beşiktaşta sakat oyuncuların ne zaman döneceklerini A. Beşiktaşın sakatlık çilesi bitmiyor. Siyah-beyazlılarda sakatlar kervanına Ressam lakaplı Miralem Pjanic de katıldı.

Cezayirli yıldız oyuna devam edemedi. Haftasında evinde Adana Demirspor ile karşı karşıya geldi. Sakatlar şampiyonluğa oynar Beşiktaşta şok sakatlık.

Beşiktaşta sakatlar kervanına Miralem Pjanic ve Oğuzhan Özyakup da katılırken Göztepe ve Çaykur Rizespor galibiyetleriyle 2 maçlık seri yakalayan Altay Kara Kartalı da affetmedi.


8pcyq4usze Hxm


Wkqta Kn Ienm


Y1lye7twmdizym


Nqehm2ki6xqcom


5 Hfg Bljlpjtm


X9hselpn9 C5lm


Roplb Mi Cy4am


Mvu6r95j6gmwlm


Oycctrwamewqom


7tuypfp1mbgemm


Besiktas Ta Sakatlar Donuyor Besiktas Bjk Haberleri Spor


5kx9okeendopsm


5qqmkzxaqnz8om


Sakatlar Beklemede Fotomac


Di1cxnaqz6vkrm


Wkqta Kn Ienm


Oycctrwamewqom


Ttbdk4b9gmdrom


Oycctrwamewqom

Next Post Previous Post
No Comment
Add Comment
comment url